hotell nära arlanda

Resa, hotell, och flyg

Resa, hotell, och flyg

Hösten är nu här hos oss och snart så kommer marken, träden, och allt annat runt omkring oss att vara täckta med knarrig, pudrig, och vit snö. Det är så klart fint och härligt det också, alla årstider har ju sin egen charm. Men efter ett par veckor av kyla, mörker, och snö så brukar det vara ganska så efterlängtat med lite värme och sol på näsan. Det är många som bokar solsemestrar och lämnar kalla Sverige under vinterhalvåret. Det kan vara riktigt skönt att få vältra sig i solljus och havsbad i en vecka eller två under den perioden. 

 

Flyg och boende

Tänk dig till exempel en vecka eller två i vackra Thailand, eller varför inte Maldiverna? Hur härligt låter inte det? Man sitter hemma vid datorn och scrollar runt på nätet bland alla olika flygbolag och länder som man kan tänka sig vilja åka till. När sedan flyg och hotell är bokat och klart, återstår det kanske att boka sig någonstans natten innan flyget lyfter? Oftast så är det tidiga turer med flyget och Sverige är stort, alla bor ju inte precis en kort bilresa från flygplatsen.

 

 

Hotell nära Arlanda

I Stockholm finns det så klart en hel uppsjö av hotell att välja bland när man ska ut och resa och vill finnas nära flyget när det lyfter. Men allra smidigast vore det väl att kunna få plats på hotell nära Arlanda så man knappt har någon restid alls när det väl är dags för avgång. Man vill göra det hela så smidigt som möjligt när man ska iväg med flyget, det kanske finns barn i familjen som ska med på resan till exempel. Och lets face it, har man barn i resesällskapet så vill man göra allt i sin makt för att det ska gå så lätt och smärtfritt som möjligt.