bussresor

Åk buss och rädda klimatet

Åk buss och rädda klimatet

I dessa tider vi lever i är det hög tid att tänka på vad vi kan göra för att bidra till ett bättre klimat och en värld med mindre utsläpp som påverkar jordens totala överlevnad. Någonting som flera av oss kanske har möjlighet att göra är att minska bilresandet och resa mer kollektivt och hållbart med buss eller tåg. Just när det kommer till resandet finns det mycket vi kan göra för att resa på ett sätt som är skonsammare för vår miljö. Byt bort flyget och ta bussen till din nästa destination istället.

Gemensam och ekonomisk road trip  

Förutom att det är bättre för miljön att åka buss än att flyga är det i regel också ett betydligt mycket billigare alternativ vilket gör att det tilltalar många människor. Dessutom kan ju faktiskt en bussresa ta dig dit flygen inte går – till exempel till Ullared eller Bordershop. Att boka en gemensam bussresa för dig och ditt sällskap kan bli något av det roligaste ni kan göra tillsammans. Ni får mer än road trip, ni får en upplevelse att dela tillsammans. Bussresan är lika med titta på film, äta snacks, snacka strunt, spela spel eller dricka bärs.

 

“Kommer du ihåg den bussresan…” 

Boka buss i Stockholm och upptäck världen! Eller ja, åtminstone en del av den. Bussresor arrangeras ofta för idrottssällskap, supporterföreningar eller turister. Ett bra alternativ när man inte kan eller bör köra själv. Du blir nog förvånad om du visste hur många platser du kan ta dig till med buss, hur enkelt det är och hur billigt det är. Berika dig med upplevelser för både dig själv och dina nära. Det som är bra med bussresor är att de i princip alltid följs av en bra historia som handlar om er resa. Nästa bussresa kan bli den du aldrig glömmer.