hotell

Mysiga hotellnätter på bed and breakfast i Gävle

Mysiga hotellnätter på bed and breakfast i Gävle

editorial

“Welcome to the Hotel California”. Så låter det i The Eagles låt om just Hotel California. En låt som på ytan verkar handla om hotell, men som under ytan verkar handla om någonting helt annat än hotell. Typ droger eller någonting annat beroendeframkallande. Måste vara ett hemskt hotell det där Hotel California. Om det nu överhuvudtaget är ett hotell.

Hur som helst. Några låtar om droger spelas inte för den som ska bo på hotell i Gävle. I alla fall inte om det är ett bed and breakfast i Gävle som står på menyn. Då kan man nog förvänta sig en ganska lugn och angenäm vistelse. Visserligen ingen vistelse som kommer utgöra inspiration för The Eagles att skriva en ny låt om hotell. Men det är kanske inte den slags vistelse man heller är ute efter om man vill bo på ett mysigt bed and breakfast i Gävle.

 

 

Tyst och lugnt

Norrlänningar brukar ju sägas vara ganska tystlåtna. Deras hotell borde rimligen avspegla den stereotypen. Så därför bör du kunna förvänta dig en tyst och behaglig upplevelse med fokus på avkoppling. Det är sådana hotell som faller många i smaken. Antagligen är det hela poängen med att boka en natt på hotell. Man vill komma bort från stress och press och bara slappna av för en helg. Då passar Norrland och Gävle bättre än något annat alternativ.

Ja, det har redan varits inne på att att det finns ett bed and breakfast i Gävle. Var du kanske lite mer nyfiken på det och irriterade dig på att du inte fick mer information? Du behöver inte bli upprörd. Du ska få en länk som ger dig den information du behöver. Bara du har tålamod att läsa till allra sista rad och ord. Redo? Här kommer länken. Varsågod. Håll till godo: http://hotelaveny.eu/