hotell

Plats för dig

Plats för dig

Det är ändå något alldeles speciellt, det där med att resa bort en sväng. Ombyte för ögonen, att se något annat än det gamla vanliga. Kanske gå på något roligt arrangemang – en konsert, en match, en dag där barnens intressen får bestämma schemat? Äta annat än hemlagat och få en uppdukad frukostbuffé. Att resa bort betyder att man kan komma hem och se hemmet med nya ögon. Å andra sidan kan det även handla om en veckas jobb på okänd ort. Då behövs tak över huvudet och gärna ett trevligt sådant. Vare sig det är dags för nöjen eller för arbete finns det bra alternativ till bra priser.

 

 

Ett bra läge för mycket

 

Om du ska boka hotell är läget mer än viktigt. Att hamna i utkanterna, långt ifrån att ha gångavstånd till det mesta är inte vad du önskar dig när det är dags för hotellvistelse. När du har tänkt att roa dig vill du inte att trevligheterna ska inledas med en två timmars promenad, kanske i dåligt väder dessutom. Och är det arbete som gäller kan du inte heller ha evighetslångt till ditt rum på kvällen – och inte ett matställe inom synhåll. Nej, ett bra hotell ligger nära innerstan så du enkelt kan nå allt.

 

Bed and breakfast i Gävle

 

När du söker ett bed and breakfast i Gävle finns ett bra och trevliga alternativ! Ett rent, snyggt och trevligt ställe. En plats som ligger centralt och därmed på “rätt” avstånd från det mesta. Ett bra hotell där du kan pusta ut, där du kan sova skönt, och där du kan prova på lyxen att komma till dukat bord vid frukosten. Det finns mycket att se och göra och du kan få hjälp med att boka evenemang när det behövs. Vill du stanna längre finns det även lägenheter man kan boka. I Gävle finns plats för dig!