visum til ryssland

Planerar du att åka till Ryssland?

Planerar du att åka till Ryssland?

Visste du att du behöver ett visum för att få resa till Ryssland? Det kan kännas krångligt att behöva fixa med visum, men det är faktiskt inte så svårt som man kan tro. Det enda som krävs är lite framförhållning så att allt är fixat och klart till själva resdagen. Genom att planera i god tid slipper du onödig stress och kan lägga fokus på din kommande semester istället. Om du fortfarande är osäker på hur du ska gå tillväga kan du kontakta ett företag som kan guida dig genom din ansökan.

 

 

Några få enkla steg

 

Det går fort att fylla i en visumansökan så länge du har alla dina resedokument uppdaterade. Det tar ungefär tio dagar innan din ansökan blir godkänd under förutsättningen att du har fyllt i den korrekt. För att kunna skicka in en ansökan behöver du ha ett giltigt pass. Passet behöver dessutom vara giltigt minst sex månader efter genomförd resa. Så om du behöver förnya ditt pass måste du göra det innan du kan skicka in din ansökan. Tänk också på att ditt pass måste vara i ett bra skick för att du ska kunna få din ansökan godkänd. Så är ditt pass trasigt eller skadat på något sätt måste du även då tänka på att förnya det innan du skickar in din ansökan.

 

Skicka via posten

 

Du kan faktiskt skicka din ansökan via post om du har svårt att ta dig någonstans. Det gör det hela lite mer bekvämt. Speciellt för dig som inte bor i någon storstad och annars skulle behöva åka långt för att lämna in en ansökan. Så om du behöver ett visum till Ryssland är det lätt att ordna. Så om du har en inplanerad resa till Ryssland så är det nog dags att skicka in din ansökan så snart som möjligt.