hostel

Njut av Stockholm utan stora plånboken

Njut av Stockholm utan stora plånboken

Stockholm är en fantastisk stad där storstad kombineras med grönska. Omgivet av vatten och med stort utbud av aktiviteter för alla så är det ett perfekt utflyktsmål oavsett plånbok. Det finns många prisvärda hostel att välja mellan. Är man en hel familj kan https://www.3crown.se/room/family-room/ erbjuda fantastiska möjligheter till ett prisvärt family room hostel in Stockholm. Bor man på hostel har man ofta tillgång till utrustat kök som gör att man kan hålla matkostnaden nere. Hostel är också ett perfekt sätt att lära känna andra och knyta nya bekantskaper. Reser man själv är det extra trevligt.

 

 

Vad kan man göra i Stockholm med tajt budget?

 

Förutom att hålla kostnaderna nere genom att bo på hostel finns det en hel del saker man kan hitta på med liten plånbok. Värt att notera är att det går att hitta mycket prisvärda restauranger och barer i Stockholm. Det går att gå ut en kväll och göra staden nattetid med liten budget. När det kommer till aktiviteter så är Stockholm perfekt. Det anordnas gratis stadsvandringar och staden passar sig för att utforskas till fots. Det finns även alternativa teatrar som erbjuder billiga biljetter. Det finns även många studentrabatter som bland annat gör att det går att besöka Kungliga Operan till ett pris av en biobiljett.

 

Shoppa med gott samvete

 

Ett tips är att fråga personalen på hostelet om tips på shopping. Idag finns det ett gediget utbud av second hand butiker som säljer allt från kläder till inredning. Du kan hitta ett par snygga märkesjeans för under 100 lappen med lite tur. Det finns butiker som specialiserat sig på retrokläder och vintagekläder. Secondhand är inte bara billigt, det är bra för miljön så man kan fylla på garderoben till ett överkomligt pris. I Stockholm är utbudet av allt från hostel till shopping ett paradis för budgetresenären.