boende

Det kan vara skönt att bo på hotell utanför stan

Det kan vara skönt att bo på hotell utanför stan

Letar ni boende i Stockholm under stockholmsmässan, konferensen eller kanske inför semestern i Stockholms skärgård? Man behöver inte bo mitt i smeten, utan man kan välja att bo mer naturnära med närheten till skärgård, naturpromenader och havsbad. Med bra förbindelser så är man ändå i stan inom en halvtimme. Man kan enkelt nå många av hotellen utanför stan med både buss, tåg, båt eller bil. Förbindelserna är bra och det går snabbt att ta sig in till stan. Det finns exempelvis Boende i Ekerö som inte alls ligger långt från centrala Stockholm. En hel värld finns det att upptäcka utanför city. 

 

Bättre sömn och mindre stress utanför city

Det kan vara skönt att också lämna stadens puls och istället sova utanför city efter en heldag på  konferens eller sightseeing inne i stan. Utanför stan kan man också uppleva naturen och stressa ner efter en hektisk dag med många intryck. Man kan exempelvis promenera, bada eller bara ta en joggingtur. Reser man med barn kan det också vara lättare med ett boende i en lite lugnare miljö då barnen oftare har tillgång till bra sysselsättning och lek utomhus. Hotellen utanför stan är oftast lite mindre och kan då erbjuda en mer personlig service. Flera av boendena drivs också som små familjehotell. 

 

 

Fantastisk mat och fokus på välbefinnande

Inte sällan har också hotellen utanför stan olika specialiteter. Förutom sköna sängar för bra sömn så har vissa av boendena också fantastiska restauranger med bra mat. Inte sällan är den gjord på närodlade ekologiska produkter lagad av kreativa kockar. Ibland har de ett fantastiskt vinutbud med sällsynta viner och kan erbjuda vinprovning. Andra boenden lägger fokus mer på hälsa och välbefinnande och kan erbjuda yogapass och kanske även hela spaanläggningar. Därför är det inte ovanligt att även innerstadsborna ibland tar in på hotell utanför stan.